Startpagina » Economie

Tegenstrijdige economische pakket Calderon 2010, is recessief en

Geplaatst byShinji_Harper op donderdag, september 17, 2009
Imprimir
Geen Commentaar


 

UAM / Economie

 

Oaxaca, México.- De economische pakket door de federale regering gepresenteerd voor 2010 is onderdeel van een recessief economisch beleid, economisch herstel niet te stimuleren, maar zal de recessie die het land te verdiepen, gedefinieerd Kato Dr. Luis Maldonado, docent-onderzoeker Ministerie van Economie aan de Universidad Autónoma Metropolitana (UAM).Academicus van de Azcapotzalco Unit verklaard dat in 2010 de federale regering zal door te voeren de prijs van benzine, elektriciteit, gas en ook in de begroting pakket zal een belasting voor te stellen van twee procent om de armoede in de bestrijding geworden reële termen toegenomen Belasting Toegevoegde Waarde (BTW).

 

De onderzoeker zegt dat het verdwijnen van de drie staatssecretarissen -Toerisme, landhervorming en niet van geval gebaseerd op een studie voor een efficiënt openbaar bestuur en is in strijd met het anticyclisch beleid die van toepassing zijn in tijden van crisis, in dat moet worden geprioriteerd werkgelegenheid, wanneer deze actie verhoogt de werkloosheid.Annulering van het Ministerie van Toerisme, zei hij, in strijd is met de behoeften van het stimuleren van de aanwezigheid van de bezoekers van Mexico, evenals de redenen van deze afhankelijkheid, waarvan het doel was het ontwikkelen en zet het land in een belangrijke bestemming is gemaakt wereldwijd.


Hij merkte ook op dat is onzin om te suggereren dat de werkzaamheden van het secretariaat van de Public Service wordt geabsorbeerd door de Comptroller-generaal van de Federatie, op grond van deze instelling is afhankelijk van de Federale Uitvoerende, in deze veronderstelling is niet gepast om dezelfde overheid maken te controleren en transparant bestuur. In dit geval dient de taken overeenkomen met de Superior auditbureau.


Falacia, el combate a la pobreza con nuevos impuestos

Denkfout, armoede bestrijden met nieuwe belastingen

Over beweringen dat de economische pakket voor volgend jaar is gericht op het bestrijden van armoede, Kato Maldonado zei dat dit een drogreden, want het heeft dezelfde hand-out functies beroofd in het overheidsbeleid en dat lost geen problemen op achtergrond van de armoede.Volgens de onderzoeker wat wordt voorgesteld voor 2010 is "minder overheid", plus belasting en de toewijzing van middelen "mondjesmaat" programma's en acties die de economische realiteit van Mexico te eisen, zodat "de bevolking is het betalen van de verspilling van overtollige middelen hadden we over de hoge olieprijs een paar jaar geleden. "In Dr. Kato Maldonado mening, als onderdeel van de structurele hervormingen, zal de huidige regering te dringen op hervorming van de arbeidsmarkt legale arbeid flexibiliteit en veelzijdigheid.

 

 

hotmail e-mail [?]


Commentaar van het artikel!

Schrijf je reactie, of trackback van je eigen site. U kunt ook abonneren op deze reacties via RSS .

Geen wangedrag wordt getolereerd. Geen spam.

U kunt deze tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site is toegestaan ​​om te gebruiken Gravatar .