Thuis » Verkiezingen 2010

Acht gemeentelijke vrijlating na rondetafel

Geplaatst byShinji_Harper de vrijdag, december 31, 2010
Imprimir
Geen Commentaar


Oscar Valdivieso

Oaxaca, Mexico .- De secretaris-generaal van de regering, Irma Piñeyro Arias, gemeld en onder de tafels voor dialoog en overleg met de gemeente relais, het vrijgeven van acht van de veertien gemeenten genomen door ontevreden groepen werd bereikt.

Hij gaf aan dat de bevrijde burgemeesters Ixtayutla is gevestigd in Santiago, in de regio Costa; Laollaga Santiago, Santo Domingo Chihuitan, San Francisco Ixhuatán, Juchitán, Guevea van Humboldt en Hervorming Pineda, van de landengte van Tehuantepec en Tlacolula de Matamoros, in Central Valley.

Piñeyro Arias legde uit dat als onderdeel van de beleidsdialoog en consensus dat de gouverneur Gabino Cué bevordert, inspanningen worden gedaan om oplossingen in de gemeenten verstrekken aan onder de wet overeenkomsten met politieke partijen en organisaties voor integratie te bereiken om te integreren hun respectievelijke gemeenten.

"Men moet niet vergeten dat de overheid alleen kan helpen in dit proces van overleg en om verschillen te overbruggen tot een vernieuwing van de autoriteiten in een klimaat van sociale vrede te bereiken," zei ze.

Piñeyro Arias, zei dat de deelstaatregering zal blijven pleiten voor dialoog als de enige manier te bevorderen om met elkaar te verzoenen en te luisteren naar politieke actoren, zodat in de 152 gemeenten door het regime van de politieke partijen en 418 door het systeem zeden en gewoonten, wordt uitgevoerd in het kader van het recht en de sociale vrede.

hotmail e-mail [?]


Commentaar van het artikel!

Schrijf je reactie, of trackback van je eigen site. U kunt ook abonneren op deze reacties via RSS .

Geen wangedrag wordt getolereerd. Geen spam.

U kunt deze tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site is toegestaan ​​om te gebruiken Gravatar .