Home » Nieuws

Gabino Cue wonen eisen van de Oaxaca Mixteca

Geplaatst byShinji_Harper op zaterdag, maart 12, 2011
Imprimir
Geen Commentaar


Oaxaca. Mexico. Een paar uur de Gouverneur Gabino Cué speerpunt in het derde openbare hoorzitting Huajuapan de León's dit jaar, ambtenaren van de juridische en uitgebreid kabinet geïnstalleerd staat de overheid op vrijdag de eerste werkgroepen aan de belangrijkste eisen van de bevolking aan te pakken en gemeentelijke autoriteiten van de Oaxaca Mixteca.

Ambtenaren van de staat regering opzetten van de eerste workshops voor senior openbare hoorzitting van de Gouverneur.

Met brede participatie van de burger en de aanwezigheid van 28 burgemeesters in de regio, ambtenaren, onder secretaresses, bestuurders en coördinatoren ,, behandeld en uitgebracht in reactie op diverse verzoeken om sociale, zoals de transportsector, educatieve, landbouw , gezondheid en besparingen, onder anderen.

In deze gemeenschap, beschouwd als het hart van de Oaxaca Mixteca, in opdracht van de gouverneur Gabino Cue, Transport Coordinator, Pedro Silva Salazar een ontmoeting met vertegenwoordigers van het openbaar vervoer in dit gebied, -taxistas, materialistische en mototaxistas- die uitte de inzet van de overheidsadministratie om de transportsector te regelen en garanderen dat de rechten van degenen die gedurende vele jaren zijn gewijd aan deze activiteit.

Ook de houder van de staat Institute of Education van Oaxaca (IEEPO), Bernardo Vásquez Colmenares, toerde diverse onderwijsinstellingen begeleid door ouders, professoren en gemeentelijke overheden, die de programma's en acties die de Staat regering verklaard verzorgt onderwijs door middel van beurzen, uniformen en uitrusting, door de Wellness Program.

De agrarische sector is een van de lijnen waarop de aandacht op deze eerste workshops werden gegeven, zoals de minister van Landbouw, Bosbouw en Visserij Ontwikkeling, Solomon Jara, geleverde machines, apparatuur en agrarische technologie aan landbouwers in de Oaxaca Mixteca, zoals Programma van de Alliantie voor het Platteland, met meer dan vier miljoen 560.000 pesos investering.

In deze vergaderingen, bijgewoond door de coördinator van Modules voor Duurzame Ontwikkeling, Albino Gerardo Gonzalez, hoofd van het Bureau van Gubernatura, Héctor Pérez Iturribaría en privé-secretaris van staat executive, Benjamin Robles Montoya, ambtenaren gehoord belangrijkste eisen, zoals: openbare werken, diensten, riolering, waterleiding, riolering, elektriciteit, economisch herstel, het ondersteunen van sport en golf een paar te noemen.

In de tabellen aanwezig waren burgemeesters van Tezoatlán de Segura y Luna, Jorge Ciprián Celis; Santiago Huajolotitlán, Eric Rojas Penaloza; San Jose Ayuquila, Pedro de Jesús Hernández Navarrete; Cacaloxtepec Santiago, Francisco Flores; Huajuapan, Círigo Francisco Villagomez; Santo Domingo Yodohino, Elpidio Cruz Martinez; San Marcos Arteaga, Rubén Gordillo Barragán en Santo Domingo Tonala, Arratia Araceli Guerrero.

Ook de San Jerónimo Silacayoapilla Benjamin López Martínez; Zapotitlán Palmas, Antonio Zárate Acevedo; Mariscala de Juárez, Margarita Palacios; Santiago Ayuquililla, Emiliano Zambrano en San Andrés Dinicuiti, Franco Amaro.

Aan de kant van de ambtenaren staat regering woonden de Ministerie van Volksgezondheid, Toerisme, Management, Coördinatie van Strategic Projects, de IOCIFED, hoger secundair onderwijs voor Wetenschap en Technologie, Infrastructuur en Duurzaam landgebruik, de Comptroller, sociale en menselijke ontwikkeling, Open Overheid, Arbeid en de Staat Volkshuisvesting Commissie, onder anderen.

Met deze acties, de administratie van gouverneur Gabino Cué bevestigt zijn engagement om te verhuizen naar regio's verschillende overheidsdiensten en -programma's, zodat de Oaxaca gezinnen profiteren van deze voordelen en daarmee het verbeteren van hun levensomstandigheden.

hotmail e-mail [?]


Commentaar van het artikel!

Schrijf je reactie, of trackback van je eigen site. U kunt ook abonneren op deze reacties via RSS .

Geen wangedrag wordt getolereerd. Geen spam.

U kunt deze tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site is toegestaan ​​om te gebruiken Gravatar .