Thuis » Citizen Merit

Vieren IIHUABJO IEEDS en culturele rijkdom van Oaxaca

Geplaatst door @ Shinji_Harper op woensdag 22 juni, 2011
Imprimir
No Comments


Oaxaca, Mexico -. Verzameld in de faciliteiten van het Instituut voor Onderzoek in de geesteswetenschappen aan de Universidad Autónoma Benito Juárez, de Staat Instituut voor Ecologie en Duurzame Ontwikkeling, hield de Staat Dag natuurlijke rijkdom van Oaxaca en een afhankelijkheid jubileum.

Het evenement werd voorgezeten door de directeur-generaal van het Instituut, Jose Francisco Felix Sanchez, door de procureur-generaal voor Milieubescherming, Martha Olivia Herrera Fernandez, van de Nationale Commissie van beschermde natuurgebieden, Ayari Mendoza, namens de rector van de UABJO, Enrique Reyes en directeur van de Gemeentelijke Ecologie, Alberto Roldan Toriz.

In zijn toespraak, het hoofd van het Instituut, zei de Oaxaca grondgebied heeft een verscheidenheid aan klimaten en microklimaten die het mogelijk maken het bestaan ​​van 23 van de 30 soorten vegetatie, 37% van alle soorten die in het land planten, 83 % van de gezinnen van de zoogdieren van Mexico, van de 1100 soorten vogels, 736 leven in de staat en komen 6 van de 12 soorten zeeschildpadden in de wereld, dus de Staat Congres in 1996 via de officiële krant verklaarde 22 juni de Staat Dag natuurlijke rijkdom van onze staat.

"Het is een prioriteit om natuurgebieden die nu alert op het welzijn van de gemeenschappen en vooral voor onze toekomstige generaties te garanderen veilig te stellen. Weet dat in ons land is er meer biodiversiteit in het land is trots maar ook van verantwoordelijkheid aan het werk te blijven, "concludeerde hij.

Ondertussen, Martha Herrera, zei dat een grote uitdaging op dit moment meer afval niet zou genereren en niet de behoefte om te transformeren en geven hem de waarde. De andere voegde eraan toe dat het noodzakelijk is "om voldoende mechanismen te vinden waarmee wij als consumenten en de mensen die plastic, karton, papier produceren, we zetten een bedrijf dat nog niet deze niveaus van bewustzijn en cultuur heeft bereikt in het onderwijs te stoppen produceren "toegevoegd.

Tijdens het evenement Jose Francisco Felix erkende het netwerk van Wetlands van de Oaxaca kust als Ecologische Merit voor zijn organisatie en inzet voor de verzorging van de natuurlijke hulpbronnen van de Oaxaca kust, evenals de ontwikkeling van populaties gebruikers van deze middelen .

Zo ook de groep EcoSife UNIVAS, om bewustmakingscampagnes en brigades ontwikkelen in de gemeenten van de stad voor de verzorging van ons milieu en onze middelen, met het oog op een efficiënte ontwikkeling van ecologische cultuur genereren is mens-natuur .

Eindelijk erkend de Victor Bravo Ahuja School, de gemeente Santa Lucia del Camino, door het uitvoeren van acties en activiteiten in milieu-educatie onder studenten en het bevorderen van milieubeheer.

Het is opmerkelijk dat de Nationale Raad voor de Bevordering van Onderwijs, deelgenomen aan de 5e wedstrijd "Milieueducatie en Gemeenschap", die zowel prijs en Pedagogische Instructor Trainers en educatieve assistenten en hetzelfde advies erkend.

hotmail e-mail [?]


Commentaar van het artikel!

Plaats een reactie, of trackback van je eigen site. U kunt ook abonneren op deze reacties via RSS .

Geen ongepast gedrag wordt getolereerd. Geen spam.

U kunt deze tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site mag starten Gravatar .