Thuis » La Costa Express

Staat regering biedt materiaal voor het verbeteren van de huisvesting in San Mateo Piñas

Geplaatst byShinji_Harper op donderdag 9 februari, 2012
Imprimir
Geen Commentaar


Oaxaca, Mexico: De Staat regering, door de Staat Volkshuisvesting Commissie, gepresenteerd in San Mateo Piñas materialen voor home improvement, profiterend 100 gezinnen in deze gemeenschap, gevestigd in de regio Kust.

De directeur van de SILC, Jorge Carbonell Caballero, geleverd in de gemeente 100 ton cement en 600 duizend vellen Armex structuren verdeeld in 100 pakketten voor behoeftige gezinnen, plus 50 emmers met verf aan de gevels van het stadhuis te verbeteren en woningen.

De burgemeester, Cesareo Ramirez erkende de steun van de regering van Gabino Cue, die historisch beschouwd.

"We zijn erg blij, want de gouverneur Gabino Cue feiten toont zijn bereidheid om de behoeftigen te helpen. Het is de eerste keer dat een verzoek om een ​​directe reactie van onze overheden vinden ", zei hij tijdens de ceremonie in de gemeentelijke esplanade.

Op zijn beurt, Carbonell Knight gewezen op de inzet van Gouverneur Gabino Cue op sociale gemeenten, beschouwd als zeer verarmde programma's te brengen, en San Mateo Piñas is een van hen.

"Het is een verklaring van onze gouverneur van sociale programma's en onze acties zijn gericht aan gemeenten met een hoge mate van marginalisering en dat al vele jaren zijn verwaarloosd door de vorige administraties," zei hij.

Hij benadrukte dat voor de eerste keer heeft een overheidsbeleid dwarse en integrale behuizing, die is samengesteld als een instrument van armoedebestrijding, stedenbouw en rijden de economische ontwikkeling van de staat.

"Vandaag beloften zijn vervuld, vandaag hebben we een gevoelige, betrokken en ondersteunende overheid, vandaag hebben we een gouverneur van bewust en betrokken, maar vooral druk bij de uitvoering van programma's en acties gericht op het terugdringen van de hoge niveaus van armoede en marginalisering die er heersen in veel gemeenten onze staat, "zei hij tegen de inwoners van deze gemeenschap behoort tot het district Pochutla.

Op zijn beurt, Efrain Garcia Garcia, een van de begunstigden, bedankte namens zijn volk deze historische ondersteuning indien toegestaan ​​om het huis dat hij met zijn vrouw en 5 jaar oude dochter zal leven op te bouwen.

hotmail e-mail [?]


Commentaar van het artikel!

Schrijf je reactie, of trackback van je eigen site. U kunt ook abonneren op deze reacties via RSS .

Geen wangedrag wordt getolereerd. Geen spam.

U kunt deze tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site is toegestaan ​​om te gebruiken Gravatar .