Thuis » Kunst

Het zal beginnen met de XIV International Festival of Dance in Oaxaca

Geplaatst byShinji_Harper op woensdag 29 februari, 2012
Imprimir
Geen commentaar


Oaxaca, México.- 2-10 maart as zal worden gehouden in de hoofdstad Oaxaca veertiende International Dance 2012, met deelname van 24 lokale, nationale en internationale bedrijven, om te interpreteren wat bekend staat als de Taal van de Ziel.

Deze artistieke evenement, dat sinds 1999 heeft ontwikkeld, wil bevorderen en ontwikkelen van de dansbeweging, via haar verschillende genres, zoals eigentijds, klassiek, urban en folk.

In dit opzicht is de artistiek coördinator van het evenement, Gerardo Hernández Ibáñez en directeur van het Huis van Oaxaca Cultuur, Raul Ramos Silva, overeengekomen dat de dans is een natuurlijke uiting van de mens, die moet worden bevorderd om de verschillende culturele gebieden te versterken.

Ibáñez Hernández zei het momentum dat de Overheid van de Staat door het ministerie van Cultuur en de Kunsten, Casa de la Cultura, AC Koreos expressie en projectie worden geleverd om dit feest, dat een investering van een miljoen 380.000 pesos zal moeten houden waar alle makers, uitvoerende kunstenaars, performers en publiek vormen een symbiose van medeplichtigheid te creëren.

De presentaties worden gehouden in de Tuin "De Pañuelito" en Juárez en Macedonio Alcalá theater, waar je de artistieke ontwikkeling van Oaxaca 15 bedrijven, vijf nationale en internationale vier uit de Verenigde Staten, Spanje, Frankrijk, Ecuador en kan waarderen Argentinië.

Ze combineerde de functies van de dans van deze dag, exposities, boekpresentaties en technische bijscholing voor docenten Inthamoussú Martin, van Uruguay en de Cubaanse Yamile Lozano ook gemaakt.

Programmering van de veertiende International Dance Oaxaca 2012, is te vinden op pagina www.casadeculturaoaxaqueña.com.mx en tickets kunnen worden gekocht bij de kassa van Teatro Juarez en Macedonio Alcalá en in het Huis van Oaxaca cultuur.

hotmail e-mail [?]


Commentaar van het artikel!

Voeg je reactie, of trackback van je eigen site. U kunt ook abonneren op deze reacties via RSS .

Geen ongepast gedrag getolereerd wordt. Geen spam.

U kunt deze tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site is toegestaan ​​om te gebruiken Gravatar .