Thuis » Kunst

Het zal beginnen de XIV International Festival of Dance in Oaxaca

Geplaatst byShinji_Harper op woensdag, februari 29, 2012
Imprimir
Geen Commentaar


Oaxaca, México.- van 2 tot 10 maart volgend jaar, zal worden gehouden in de Oaxaca hoofdstad Veertiende International Dance 2012, met deelname van 24 lokale, nationale en internationale bedrijven, om te interpreteren wat bekend staat als de taal van de ziel.

Deze artistieke evenement, dat sinds 1999 heeft ontwikkeld, heeft als doel het bevorderen en ontwikkelen van de dansbeweging, via haar verschillende genres, zoals eigentijds, klassiek, stedelijke en folk.

In dit opzicht is de artistiek coördinator van het evenement, Gerardo Hernández Ibáñez en de directeur van het Casa de la Cultura Oaxaca, Raul Ramos Silva, overeengekomen dat dans is een natuurlijke uitdrukking van de mens, die moet worden bevorderd om de verschillende culturele gebieden te versterken.

Ibanez Hernandez zei dat het momentum dat de Staat regering via het ministerie van Cultuur en de Kunsten, Casa de la Cultura, AC Koreos expressie en projectie gedaan om dit feest te houden dat een investering van een miljoen 380.000 pesos waar alle makers, acteurs, performers en publiek vormen een symbiose van medeplichtigheid te creëren.

De presentaties worden gehouden in de Tuin "De Pañuelito" en Macedonio Alcalá Juárez en theaters, waar u de artistieke ontwikkeling van Oaxaca 15 bedrijven, nationale vijf en vier internationale uit de Verenigde Staten, Spanje, Frankrijk, Ecuador en kan waarderen Argentinië.

Ze combineerde de functies van dans, tijdens deze dagen, exposities, boekpresentaties en technische bijscholing van leraren Inthamoussú Martin, van Uruguay en de Cubaanse Yamile Lozano ook uitgevoerd.

De programmering van de veertiende International Dance Oaxaca 2012, is te vinden op pagina www.casadeculturaoaxaqueña.com.mx en tickets kunnen worden gekocht bij de kassa van Teatro Juarez en Macedonio Alcalá en in het Huis van Oaxaca cultuur.

hotmail e-mail [?]


Commentaar van het artikel!

Schrijf je reactie, of trackback van je eigen site. U kunt ook abonneren op deze reacties via RSS .

Geen wangedrag wordt getolereerd. Geen spam.

U kunt deze tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site is toegestaan ​​om te gebruiken Gravatar .