Hem » Forskning

Homosexualitet, genetiskt förutbestämt: Ortiz Suri

Postat byShinji_Harper den Lördag 27 Februari, 2010
Imprimir
Inga kommentarer


Jesus Miramontes / FILPM

 

Oaxaca, México.- Genom moderslinjen reser genen som avgör homosexualitet; sexuell läggning är biologiskt bestämd innan individen är född, som bevisade studier Ernesto Ortiz sade Suri, Institutet för bioteknik i UNAM, inom ramen för XXXI International Book Fair Mining Palace (FILPM).

Den SRY-gen kastar den första impulsen att bestämma könet och även om det visar sig att sexuell läggning är genetiskt förutbestämd, finns det andra hormonella och miljömässiga faktorer som möjliggör eller hämmar utveckling och uttryck av sexualitet hos individen.

Es génetica la homosexualidad

Är homosexualitet genetik

I en föreläsning med titeln Sex: rak, gay eller bi natura vad tror du, som delas med publiken Dr Ernesto Ortiz Suri vissa studier där det har konstaterats, till exempel, hjärn anslutning bland homosexuella män och kvinnor, i termer? hänvisar hormoner, är mer lika varandra än bland heterosexuella hjärnor.

En annan studie nämnde att kvinnor gay familjer har fler barn än heterosexuella. En studie under det senaste århundradet som använde Kinsey-skalan, som mäter graden av sexuell respons, visade att 46 procent av män sexuellt reagerat på båda könen. 11,6 procent av män nått nivå 3 bisexualitet.

Med detta, förklarade Ortiz Suri att genetiskt alla människor har en biologisk natur bisexuell partiet. Han kommenterade också att det inte är onaturligt eftersom det finns flera djurarter som är uttryckta i homosexuell sätt.

50 procent av giraffer ha sex; apor, urskillningslöst bisexuell lösa de flesta konflikter genom sex; delfiner, bison och lejon, bland andra arter, har bisexuell beteende dagligen.

Genom en dynamisk presentation, dr Biotechnology manade hysa åsikter och sexualitet, gärna uttrycka sina preferenser och sexuella läggningar och utrota den utbredda uppfattningen att homosexualitet är något slags sjukdom eller försämring av hälsan.

I början av det andra århundradet publicerades för första gången - i skrift - att homosexualitet är "dålig". År 1120, är ​​preferensen för samma kön betraktas som en synd och dömd till bålet.

Ernesto Ortiz Suri avslutade sitt deltagande genom en diskussion om utvecklingen av det mänskliga tänkandet i detta ämne. "Naturen har fått i uppdrag att ta fram mekanismer för sexuell reproduktion med olika medel. Det kommer att komma en tid när vi förstår att homosexualitet och bisexualitet är normen ", avslutade han.

hotmail email [?]


Kommentera artikeln!

Skriv din kommentar, eller trackback från din egen sajt. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS .

Inget tjänstefel tolereras. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats har rätt att använda Gravatar .