Hem » Costa Express

Produktiva sektorer av Puerto Escondido kräver lokala val

Postat av Fortino den onsdag 23 februari, 2011
Imprimir
Inga kommentarer


José Torren O

 

Oaxaca. Mexiko. Med tanke på den sena staden San Pedro Mixtepec, inleda samtal för att ställa in mekanismer för att välja den kommunala Agent Puerto Escondido, de karaktäriserade medlemmarna i den privata sektorn, icke-statliga organisationer och andra produktiva sektorer träffades för att visa sitt missnöje med denna ovanliga försening i en process som de sa, borde ha varit mer än en månad sedan.

För att fixera positionen för dessa organisationer i en presskonferens, genom sin talesman Alfredo Alderete rekommenderas att, "om staden San Pedro Mixtepec ordförande Eduardo Rojas Zavaleta och utsetts för att organisera denna lokal valkommission fördes olika massaktioner för att kräva rätten att stadens medborgare att välja sina myndigheter "

På uppdrag av målsägarna bland annat sa "Vi har inget politiskt intresse för kandidater på EMEA, är vår förening opolitisk, men i dag hemmafruar, studenter, handlare, investerare, gör anspråk på President Rojas Zavaleta ".

Han tillägger: "Vi kommer inte att låta medborgarnas rättigheter vara gick så som skedde 1982 när hans far var president i detta försök kommun införa en vän, vi är nu mycket missnöjda med det sätt Röda Zavaleta ställer delegerar kolonier, vilket bevisas av det faktum att många avvisas av bosättarna själva, dessutom fortsätter, kan inte vara möjligt att Jesus Irving Mendoza redan har avslutat sin tid som chef för den kommunala chef och att till denna dag I dag har denna destination ingen myndighet. "

Han betonade också att den nuvarande fullmäktige inte har uppfyllt sitt åtagande att göra det möjligt för vakt hus som ligger på utgångarna från denna plats, när myndigheter Colotepec åtagit sig att serva i tio dagar, skydd hittade i dess jurisdiktion, gjort påverkar säkerheten i hamnen, rapporterade.

I slutet av mötet kom man överens med representanter för de produktionssektorer och civila sammanslutningar förväntar kategoriskt väntar på ett svar på denna angelägna offentliga efterfrågan tid, mer beslutsamma åtgärder för att börja slutade sitt tal med den berömda frasen för förtjänstfull Benito Juárez i Amerika: "Förbannad är de som försvarar hans ord till folket och gärningar förråda dem."

hotmail email [?]


Kommentera artikeln!

Lämna en kommentar, eller trackbacka från din egen webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS .

Inget olämpligt beteende tolereras. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats har rätt att använda Gravatar .