Hem » Val 2010

Ratificera utnämning av distriktets fullmäktige IFE i Oaxaca

Postat av Fortino den lördag 31 december, 2011
Imprimir
Inga kommentarer


Oaxaca, Mexiko. I specialsession, det allmänna rådet för den federala valkom Institute (IFE) utnämningen av 131 distriktsrådsmedlemmar och suppleanter, av de 132 möten som integrerade det avtal som godkändes av kommunfullmäktige i Oaxaca, den 6 december.

Respektive kontor mottogs i den lokala styrelsen i helgen och det anges att resolutionen antogs enhälligt av rådets medlemmar, Marco Antonio Baños Martinez, Lorenzo Córdova Vianello, Macarita Elizondo Gasperin, Alfredo Figueroa Fernandez, Sergio García Ramirez, Francisco Guerrero Aguirre, Maria Marvan Laborde, Benito Hernández och rådgivare Nacif president Leonardo Valdés Zurita.

Upplösningen motsvarar överklagande av valförbund "progressiva rörelsen" mot affären A06/OAX/CL/06-12-11 godkändes av kommunfullmäktige om utnämningen av distriktets fullmäktige IFE för processer vall 2011-2012 och 2014-2015.

I den skrivelse av den juridiska avdelningen vid IFE bekräfta att kommunen vid en första punkt är löst, och i ett andra, återkallande i fråga om utnämningen av C. Hugo Reyes Ernesto Casas stater, som chef för kommunfullmäktige val äger 09 med huvudet i Santa Lucía del Camino.

Med tanke på detta faktum, instruerar fullmäktige verkställande ordförande i kommunfullmäktige att kalla suppleant i formel 5, så att vid nästa möte för att fira valmyndighet, göra motsvarande ämbetsed.

hotmail email [?]


Kommentera artikeln!

Lämna en kommentar, eller trackbacka från din egen webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS .

Inget olämpligt beteende tolereras. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats har rätt att använda Gravatar .