Hem » Utbildning

Konsoliderar Cobao kvalitet fakultet

Publicerat byShinji_Harper på MÅNDAG, 9 januari, 2012
Imprimir
Inga kommentarer


Oaxaca, Mexiko: VD för Cobao, Germán Espinosa Santibanez att institutionen ger en kvalitetsutbildning som kommer att föra dem banbrytande kunskap inom olika specialiteter och förbereder inom vetenskap, teknik, kultur, konstnärligt, sport och humanist.

Vid start med rektor för Universidad Autónoma Benito Juárez, Rafael Torres Valdés Certification Seminarium för lärare erkände ovärderligt stöd av ledande akademiska ha välutbildade lärare.

Åtföljd av Elizabeth Ramos Aragón akademiska direktör och generalsekreterare för föreningen av arbetare av institutionen, Rufino González Olea, Santibanez Espinosa sade att detta seminarium Examen i juridik, utvidgades senare till redovisning och administration Cobao står i spetsen för lärarutbildningen, som utan tvekan avspeglas i förbättrad elevernas resultat, många med första platserna i staten, regionala, nationella och även internationella forum färdigheter.

"Jag vill tacka allt stöd du har gett oss rektor vid UABJO, Rafael Torres Valdes, som delar med oss ​​målet att främja spetskompetens generationer av studenter, tillhandahålla lösningar till de olika problem som vårt samhälle lever", sa regissören den Cobao.

Innan rektor för universitetet, chef för School of Law Juan Jorge Bautista Gomez, akademiker Cobao och akademiker, och tillade att endast Oaxacan allt bättre förberedda, medveten om verkligheten och lyhörd för behoven i ditt samhälle, vi främja utveckling som kräver våra regioner och uppnå livskvalitet de förtjänar tusentals Oaxacan familjer.

Detta åtagande, grundläggande politik guvernör Gabino Cue Monteagudo vi uppnå tack vare stöd från utbildningsinstitutioner såsom UABJO, lärarutbildning och administrativt stöd från föräldrar och elever ansvar för sin stora uppgift är att lära, Espinosa sade Santibanez.

För sin del rektor Rafael Torres Valdés upprepade att dörrarna till universitetet är öppna för att hjälpa dem som söker en bättre utbildning, bekräftade hans allians med Cobao och gjorde klart att utbildning är vägen att få ett tillstånd av framsteg och utveckling .

hotmail email [?]


Kommentera artikeln!

Skriv din kommentar, eller trackback från din egen sajt. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS .

Inget tjänstefel tolereras. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats har rätt att använda Gravatar .