Hem » Utbildning

Konsoliderar Cobao kvalitet fakultet

Postat av @ Shinji_Harper den måndag 9 januari, 2012
Imprimir
Inga kommentarer


Oaxaca, Mexiko -. Cobao generaldirektör, Germán Espinosa Santibanez institution som ger utbildning av hög kvalitet som kommer att föra dem in i deras banbrytande kunskap och förbereder olika specialiteter inom vetenskap, teknik, kulturfrågor, konstnärliga, idrottsliga och humanist.

Vid start med rektorn för den autonoma universitetet Benito Juarez, Rafael Torres Valdés Certifiering Seminarium för lärare, erkände ovärderligt stöd av ledande akademiska att ha välutbildade lärare.

Åtföljd av Elizabeth Ramos Aragón akademiska direktören och generalsekreterare i förbundet för arbetstagare vid institutionen, Olea Rufino Gonzalez Santibanez Espinosa sade att detta seminarium examen i juridik, utvidgades senare till redovisning och administration Cobao står i spetsen för lärarutbildningen, vilket säkerligen återspeglas i förbättrat elevernas resultat, många med första platserna i staten, regionala, nationella och även internationella forum färdigheter.

"Jag vill tacka alla det stöd han har gett oss rektor vid UABJO, Rafael Torres Valdés, som delar med oss ​​målet att främja elev generationer av kompetens, som ger lösningar på de olika problem som vårt samhälle lever," säger regissören den Cobao.

Till universitetets rektor, chef för Law School John Jorge Bautista Gómez, akademiker Cobao och akademiker, och tillade att endast Oaxacan allt bättre förberedda, medvetna om verkligheten och lyhörda för behoven i ditt samhälle, kan vi föra utvecklingen som kräver våra regioner och uppnå livskvalitet de förtjänar tusentals Oaxacan familjer.

Det, central för den politik som guvernör Gabino Cue Monteagudo, engagemang vi uppnår med stöd av utbildningsinstitutioner som UABJO, är lärarutbildningen och administrativt stöd från föräldrar och elever som är ansvariga för sin stora uppgift att lära sig, Espinosa sa Ibanez.

Samtidigt rektor Rafael Torres Valdés upprepade att dörrarna till universitetet är öppna för att hjälpa dem som söker en bättre utbildning, bekräftade hans allians med Cobao och gjorde klart att utbildning är vägen för att få ett tillstånd av framsteg och utveckling .

hotmail email [?]


Kommentera artikeln!

Lämna en kommentar, eller trackbacka från din egen webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS .

Inget olämpligt beteende tolereras. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats har rätt att använda Gravatar .