Hem » Costa Express

Statliga regeringen utgör material för att förbättra bostäder i San Mateo Piñas

Postat av @ Shinji_Harper på TORSDAG 9 Februari, 2012
Imprimir
Inga kommentarer


Oaxaca, Mexiko -. Staten regeringen, genom den statliga bostads kommissionen, levererades i San Mateo Piñas material för hem förbättring, gynnar 100 familjer i denna gemenskap, som ligger i kustregionen.

Direktören för SILC, Jorge Carbonell Caballero, levereras i kommunen 100 ton cement, och 600 tusen ark Armex strukturer distribuerade 100 paket för behövande familjer och 50 hinkar med färg för att förbättra fasaderna på Stadshuset och bostäder.

Borgmästaren, Cesareo Ramirez erkände stöd av regeringen i Gabino Cue, som anses vara historiskt.

"Vi är glada för att vi Gov Gabino Cue fakta visar sin vilja att hjälpa de behövande. Det är första gången för att hitta ett program snabbt svar från våra statliga myndigheter ", sade han under ceremonin på kommunal plaza.

I sin tur Carbonell Knight betonade engagemang guvernör Gabino Cue för att de sociala kommuner anses program med hög fattigdom, och San Mateo Piñas är en av dem.

"Det är ett uttalande av vår guvernör ut sociala program och fokusera våra insatser till kommuner med hög frekvens av utslagning och under många år har försummats av tidigare administrationer," sade han.

Han konstaterade att för första gången har en allmän policy för kapning och integrerad bostäder, som är etablerat som ett instrument för fattigdomsbekämpning, stadsplanering och driva den ekonomiska utvecklingen i staten.

"Dagens löften är sanna, i dag har vi en känslig, engagerad och stödjande regering, i dag har vi en guvernör medvetna och fråga, men mestadels upptagen genomför program och åtgärder för att minska höga nivåer av fattigdom och marginalisering förhärskande i många kommuner vår stat ", sade han till folket i denna gemenskap, som hör till distriktet Pochutla.

I sin tur Efraín García García, en av mottagarna, tackade på vägnar av hans folk denna historiska support om du kommer att bygga ditt hem för att bo med sin fru och 5 år gamla dotter.

hotmail email [?]


Kommentera artikeln!

Lämna en kommentar, eller trackbacka från din egen webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS .

Inget olämpligt beteende tolereras. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats har rätt att använda Gravatar .