Hem » Min Stad

Ordförande i kommunala DIF, vittne tärna på massbröllop

Postat byShinji_Harper på fredag, 17 Februari, 2012
Imprimir
Inga kommentarer


Oaxaca, México.- Efter 60 år av att vara gift och fortplanta nio barn, Rafael Mendez Santiago, 90, och Miguel Guadalupe Mendez, 88, såg kristalliserad hans dröm att legalisera deras förening, för att delta i kollektiva bröllop på fredag ​​morgon, den 17 februari hos Oaxaca Etnobotaniska trädgård.

Paret fick sin äktenskapslicens ur händerna på Maria de los Angeles Martinez Arnaud, hedersordförande i kommunala kommittén av systemet för Gral Family Development (DIF), som deltog som vittne tärna på bröllopet, där mer än 300 par beslutat att legalisera deras förening.

Han gratulerade också Raymundo Garcia och Elizabeth Perez, med ursprung i San Bartolo Coyotepec, särskilt de som deltog i ceremonin anordnades av generaldirektoratet för civil kansli delstaten Oaxaca.

Officeren av institutionen, som ligger i centrum, Miguel Diaz Rivera, fick i uppdrag att formalisera facket. Par, med stor känsla hörde orden från den tiden gav rättssäkerhet sina band.

"Den civil union garanterar rättigheter och integritet i familjen, det vill säga att äktenskapet är grunden för alla rättigheter i familjen, för med det, kommer en rad rättigheter och skyldigheter mellan makar och respekt, ömsesidig hjälp, är också det säkraste sättet att lagligt skydda sina medlemmar ", sade han.

Samtidigt chefen för direktoratet för folkbokförings, Haydee Soto Reyes sade att han var nöjd med svaret och Oaxaca till samtalet, och att denna instans främjar regelbundet dessa åtgärder.

Sanchez agerade som vittnen Mane House of Cue, hedersordförande i DIF stat; Vasconcelos Rubén Méndez, General samordnare institutionsstyrelse sambandsgeneralsekretariat regeringen; Cazares Rogelio Hernández, chef för Monte de Piedad, Mauricio Espejel Cao, chef för Services turism ministeriet för turism och ekonomisk utveckling David Jorge Cruz Córdova, koordinator för Centrum för tillämpad ekonomi och University José Vasconcelos (CEPA) Policies.

Ceremonin deltog Symfoniorkester Oaxaca, och en gång avslutade protokollet, genomförde ett lotteri av gåvor bland nya äktenskap.

hotmail email [?]


Kommentera artikeln!

Skriv din kommentar, eller trackback från din egen sajt. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS .

Inget tjänstefel tolereras. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats har rätt att använda Gravatar .