Hem » Art

Det kommer att starta XIV International Festival of Dance i Oaxaca

Postat byShinji_Harper på onsdag februari 29, 2012
Imprimir
Inga kommentarer


Oaxaca, México.- från 2 till 10 mars nästa år, kommer att hållas i Oaxacan huvudstaden fjortonde International Dance 2012, med deltagande av 24 lokala, nationella och internationella företag, för att tolka vad som är känt som Språket i själen.

Denna konstnärliga evenemang, som sedan 1999 har varit att utveckla, syftar till att främja och utveckla dansrörelsen, genom sina olika genrer, såsom samtida, klassiker, stads- och folkmusik.

I detta avseende, den konstnärliga samordnare av händelsen, Gerardo Hernández Ibáñez och direktören av Casa de la Cultura Oaxaca, Raul Ramos Silva, var överens om att dans är ett naturligt uttryck för människan, vilket bör främjas för att stärka de olika kulturområden.

Ibanez Hernandez sa momentum att staten regeringen genom ministeriet för kultur och konst, Casa de la Cultura, AC Koreos uttryck och projektion som görs för att hålla denna högtid som en investering på en miljon 380 tusen pesos där alla kreatörer, artister, artister och publik utgör en symbios av medhjälp till att skapa.

Presentationerna kommer att hållas i trädgården "The Pañuelito" och Macedonio Alcalá Juárez och teatrar, där du kan uppskatta den konstnärliga utvecklingen av Oaxacan 15 företag, nationella fem och fyra internationella från USA, Spanien, Frankrike, Ecuador och Argentina.

De kombinerade funktioner dans, under dessa dagar, utställningar, bokpresentationer och tekniska repetitionskurser med lärare Inthamoussú Martin, Uruguay och den kubanska Yamile Lozano också utförts.

Programmeringen av den fjortonde International Dance Oaxaca 2012, återfinns på sidan www.casadeculturaoaxaqueña.com.mx och biljetter kan köpas i biljettkassan på Teatro Juarez och Macedonio Alcalá och i House of Oaxacan kultur.

hotmail email [?]


Kommentera artikeln!

Skriv din kommentar, eller trackback från din egen sajt. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS .

Inget tjänstefel tolereras. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats har rätt att använda Gravatar .